Over deze actie

Energie is een hot topic en we moeten meer dan ooit nadenken over hoe en in welke mate we water, gas en elektriciteit inzetten. We zijn allemaal op onze eigen manier bezig om ervoor te zorgen dat het ons aan niks ontbreekt en dat we er deze kerst letterlijk en figuurlijk warmpjes bij zitten.

Helaas is er een grote groep die zich niet zo gemakkelijk redt of aanpast. In Nederland zijn er duizenden kinderen die niet meer thuis wonen, omdat ze verwaarloosd of mishandeld worden. Ook zijn er kinderen die nog wél thuis wonen, maar die dagelijks lijden onder de ernstige problemen van hun ouders.

Voor hen zetten wij ons graag in dit jaar. We maken ons sterk voor een toekomst waarin geen enkel kind in ons land wordt vergeten. We zetten ons in voor stichting Het Vergeten Kind en willen samen met jullie inspanningen een donatie doen.

BIG FAT Internet

Wie wij zijn? Wij zijn BIG FAT Internet, een creatief internetbureau uit Zevenaar. Elk jaar proberen wij een ludieke kerstactie op te zetten. En ook dit jaar doen wij dat in nauwe samenwerking met Warempel en Exapps, waarmee we gezamenlijk Wij zijn WEB vormen.

Elk van onze labels heeft zich de afgelopen maanden belangeloos ingezet om de windlichtjes-actie tot een succes te maken. Warempel verzorgt alle content op de website, betrok de juiste influencers erbij en beheert de socialmedia-pagina's. Exapps heeft alle techniek op de website ontwikkeld, zodat je in je mobiel kan blazen en zo indirect een bijdrage doet voor Het Vergeten Kind. Ook zorgden zij ervoor dat je via iDEAL zelf ook nog kan doneren. BIG FAT Internet heeft de website ontwikkeld en ontworpen en geschikt gemaakt voor mobiele apparaten.